Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άγιος Παντελεήμων - Agios Pantelehmwn O Megalomartys Meta3otypia Agioy Oroys _ Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός.

Άγιος Παντελεήμων - Agios Pantelehmwn O Megalomartys Meta3otypia Agioy Oroys _ Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός.. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Άγιος παντελεήμων ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός.

Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Ο πατέρας του ήταν εθνικός (ειδωλολάτρης), ενώ η μητέρα του ευβούλη είχε ασπαστεί το. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες: Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν.

O Agios Pantelehmwn O Anargyros Giatros
O Agios Pantelehmwn O Anargyros Giatros from 4.bp.blogspot.com
Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν ευβούλη, οι οποίοι του έδωσαν το όνομα παντολέων. Άγιος παντελεήμων ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός. Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, στη συνάντηση των οδών εγνατία και ιασωνίδου. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια.

Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης.

Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Προέκυψε λοιπόν η ανάγκη οικοδομήσεως νέου ναού. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν. 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης ενώ η μητέρα του ήταν χριστιανή. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Καταγόταν από την νικομήδεια της βιθυνίας, μικράς ασίας (σημ.

Ο άγιος παντελεήμων έδωσε όλη του την περιουσία στους φτωχούς και με περισσότερο ζήλο εργαζόταν και διακονούσε τους ασθενείς. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την ευλάβειάν των, του έκοψαν την τιμίαν κεφαλήν την 27ην ιουλίου του έτους 304. Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός.

Agios Pantelehmwn O Megalomartys Kai Iamatikos Diakonhma
Agios Pantelehmwn O Megalomartys Kai Iamatikos Diakonhma from www.diakonima.gr
Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Σήμερα, 27 ιουλίου, εορτάζει ο άγιος παντελεήμων, ο χριστιανός μικρασιάτης μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. 1988 (12η συνεδρίαση) ο ναός του αγίου παντελεήμονος είναι παλαιό καθολικό βυζαντινής μονής της θεσσαλονίκης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν.

Σήμερα 27 ιουλίου η γιορτή του μεγαλομάρτυρα και ιαματικού.

Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Εκείνοι, επειδή δεν ήθελαν να παρακούσουν τον άγιον, αφού τον κατεφίλησαν, και έδειξαν την αγάπην και την ευλάβειάν των, του έκοψαν την τιμίαν κεφαλήν την 27ην ιουλίου του έτους 304. Στη νικομήδεια της μικράς ασίας. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ενορίας του ιερού ναού αγίου παντελεήμονος χαλέπας χανίων. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Στις 27 ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του α γίου παντελεήμονα. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Posted by saintpanteleimonchania on 1 αυγούστου 2016 in ανακοινώσεις. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης.

Το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του ήταν παντολέων. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος και μητέρα του η ευβούλη. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός.

O Agios Pantelehmwn Istoselida Ieroy Naoy Panagias Myrtidiwtissas Alimoy
O Agios Pantelehmwn Istoselida Ieroy Naoy Panagias Myrtidiwtissas Alimoy from myrtidiotissa-alimou.gr
Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του σήμερα 27 ιουλίου έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα του κοινού καλού, το ίδιο θα έκανε και η γυναίκα μου λέει ο σύζυγος της γλυκερίας Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν ευβούλη, οι οποίοι του έδωσαν το όνομα παντολέων. Ο άγιος παντελεήμων τους εξηνάγκασε να εκτελέσουν την απόφασιν του τυράννου. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες.

Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ.

Ο πατέρας του ήταν ειδωλολάτρης και ονομαζόταν ευστόργιος και η μητέρα του ήταν χριστιανή και ονομαζόταν. Ο άγιος παντελεήμων, είναι ένας από τους πολύ γνωστούς αγίους για τις θαυματουργικές θεραπείες ασθενών, που έπασχαν ακόμη και από ανίατες ασθένειες. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη νικομήδεια της βιθυνίας, στη μικρά ασία. Tον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της ειδωλολατρείας σκέπαζαν απειλητικά όλη την οικουμένη, στα τέλη δηλαδή του τρίτου αιώνα μετά χριστόν, γεννήθηκε στη νικομήδεια της μικράς ασίας ο. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της βιθυνίας που έζησε στα τέλη του 3 ου και στις αρχές του 4 ου αιώνα και ήταν γιατρός. Το πρότερό του όνομα ήταν παντολέων και προερχόταν από εύπορη οικογένεια της πόλης. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Ο άγιος παντελεήμων γεννήθηκε στην νικομήδεια, στα τέλη του 3ου αιώνα μ.χ. Άγιος παντελεήμων (ο μεγαλομάρτυς και ιαματικός) ημερομηνία εορτής: Ο άγιος μεγαλομάρτυς και ιαματικός παντελεήμων έλαβε το στεφάνι του μαρτυρίου με αποκεφαλισμό, το έτος 304 μ.χ. Στους συνδέσμους στο πάνω μέρος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες: Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, στη συνάντηση των οδών εγνατία και ιασωνίδου. Στις 27 ιουλίου η βουλγάρικη ορθόδοξη εκκλησία, μαζί με τους 7 αγίους, τιμά τον άγιο παντελεήμονα από την νικομήδεια της.